Elektriciteitswerken
Service
Verlichting

Service

De "S" bij ESV staat niet voor niets in het groot. ESV hecht heel veel belang aan de Service! Niet zomaar rap rap iets komen klussen. Neen, ieder werk wordt met de grootste zorg afgehandeld; of het nu gaat om stopcontacten plaatsen, verlichting bijplaatsen of het automatiseren van poorten, ESV doet dit allemaal met de grootste zorg. Kwaliteit staat op de 1ste plaats. Want daar draait service eenmaal rond. Je zal merken dat ESV alleen maar tevreden klanten heeft.

Buiten de kwaliteitsservice, biedt ESV ook de service aan om het onderhoud van bestaande installaties te doen en ervoor te zorgen dat deze juist worden aangepast indien nodig. Ook aanpassingen uitvoeren om een verkoop of verhuring te vergemakkelijken zoals het meten van de aarding en isolatie. Zo kan je extra kosten besparen als je op voorhand weet of er aarding moet bijgelegd worden. Huurwoningen moeten voldoen aan een bepaalde isolatie-weerstand. ESV meet de isolatieweerstand en geeft hulp en advies om dit te verbeteren indien nodig. Ook het meten van lichtsterkte in appartementen (gemeenschappelijke delen), kantoren, ... is geen probleem voor ESV. ESV beschikt over professioneel meetapparatuur om de lichtsterkte (Lux) te meten.
Wil je zelf een installatie plaatsen? ESV biedt hulp voor zelfplaatsers van hoe en waar, tot het leveren van de nodige materialen.
Heb je zelf een installatie geplaatst en je wilt zeker zijn dat alles in orde is voor de keuring? Dan ben je bij ESV aan 't juiste adres!

ESV is steeds bereikbaar voor telefonische ondersteuning. Nog een extra service van ESV!